OPEN MIND Technologies Benelux

OPEN MIND Technologies Benelux BV is sinds 1995 actief binnen de maakindustrie in de Benelux. We houden ons bezig met het optimaliseren van het productieproces in kleine stappen tot een SMART Factory proces. Dit doen we met gespecialiseerde mensen uit de praktijk middels de verkoop en ondersteuning van softwareoplossingen. Dit zijn CAD/CAM, Gereedschapbeheer en Productie Data Management.

Voor ons betekent het SMART Machining Platform dat wij als softwareleverancier en dienstverlener de mogelijkheid krijgen onze onzichtbare aanwezigheid zichtbaar te maken. Met onze oplossingen zijn wij de softwareolie tussen de machines en middelen met als doel het bewerken op de machine nog slimmer te maken. Met Workshops en beursdeelnames kunnen we in een praktijk omgeving het totale proces laten zien en aantonen wat de voordelen zijn om te standaardiseren, optimaliseren en automatiseren.

Veel bedrijven behalen tot op heden middelmatige of slechte resultaten door goede mensen met slechte processen te laten werken. De praktijk leert ons, dat het niet de sterkste of intelligentste zijn die overleven, maar juist degene die zich het snelst kunnen aanpassen aan de veranderde omgeving. Door de inzet van slimme software kunnen productiebedrijven in de maakindustrie hun productiecapaciteit aanzienlijk verbeteren, zonder te investeren in nieuwe machines of apparatuur.

Met onze aanpak zijn wij in staat uw netto operationeel resultaat te verdubbelen! Veelal kan de bezettingsgraad worden verbeterd, de data-invoertijd worden verkort en de doorlooptijden van het work-in-progress worden gereduceerd. Kortom: door SMART-industry te omarmen is er op verschillende vlakken winst te behalen. CNC noemt het ‘De Smart Way’ om meer inzicht te krijgen in een compleet productieproces.

OPEN MIND Technologies Benelux levert de volgende oplossingen:

CAD/CAM Software (hyperMILL®, VERICUT®)

Gereedschapbeheer (ToolDIRECTOR®)

Productie Data Management (FactoryDIRECTOR®)

www.openmind-tech.com/nl/