MKG

De metaalsector verandert. Loop jij voorop?

 

Jouw metaalbedrijf is een schakel in een hoogwaardige omgeving die continu verandert. Door nieuwe productietechnologieën en de verdere integratie van IT in het hele proces van ontwerpen, fabriceren en distribueren, verandert de industrie radicaal. Machines worden geavanceerder, producten complexer. Levering van kleinere orderaantallen op afroep neemt toe, de voorwaarden worden echter steeds strenger.

Je wilt van overtollige werkzaamheden af en ook de kans op fouten moet kleiner. Tegelijkertijd wil je beter inzicht in je processen en meer grip op je bedrijfsresultaat. Om je processen te optimaliseren heb je een uitgekiend ERP-systeem nodig. MKG software is specifiek ontwikkeld voor het metaalbedrijf. Heb je een eenvoudige of juist een uitgebreide administratie? In beide gevallen tref je met MKG een branchepartner met kennis van zaken en een pragmatische aanpak.

Ruim 500 toonaangevende metaalbedrijven gebruiken MKG ERP-software. MKG is daardoor een begrip in de metaalsector. Branchegeschikte software en MKG’ers met kennis van zaken helpen je bedrijf beter renderen.

Over MKG

MKG (Metaal Kennis Groep) ontwikkelt en implementeert bedrijfsadministratieve software (ERP) voor uitsluitend toeleveranciers, machine/apparatenbouwers en oppervlaktebehandelaars van 5 tot circa 150 werknemers die klantordergestuurd produceren.

Kenmerkend voor de metaal is de specifieke wijze van verkopen, calculeren, produceren, inkopen, wel of geen voorraad houden, uitbesteden en machinebezetting.

Bij MKG werken 60 ambitieuze mensen met ERP en de processen in de metaal als kerncompetentie. MKG is actief in Nederland, België en Duitsland. Onze kennis is gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring in het automatiseren van processen binnen de metaal. MKG is onder andere actief in het Smart Industry Fieldlab ‘Smart Connected Supplier Network (SCSN)’ en Smart Machining Platform.

www.mkg.nl