Haimer: Technologies for smart Production

Technologies for smart Production

Haimer is een Duits familiebedrijf opgericht in 1967. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt al meer dan 40 jaar innovatieve, hoge precisieproducten voor de verspanende sector en is marktleider op gebied van krimp- en balanceerapparaten. Tevens voor gereedschaphouders in alle gangbare diameters en lengtes. Daarnaast is Haimer een belangrijke speler in de markt op het gebied van voorinstelapparatuur, 3-D Sensoren en volhardmetalen snijgereedschappen. Onze klanten leveren aan branches zoals automotive, luchtvaart, energie, medische sectoren en algemene bewerking.

Onze ervaren, dynamische en hooggekwalificeerde medewerkers garanderen de hoogste kwaliteit “made by Haimer”. Daarom verlangt Haimer van zichzelf om elke dag beter te worden vanuit de bedrijfsfilosofie: Quality wins!

Haimer in Smart Machining Platform

Met onze deelname aan het Smart Machining Platform kunnen wij met onze partners de ontwikkelingen op het gebied van smart manufacturing demonstreren. Haimer toont binnen deze samenwerking de ontwikkelingen op gebied van voorinstel-, krimp-, en balanceertechnologie in combinatie met Haimer’s ruime programma aan gereedschaphouders. Hiermee kunnen wij de synergie tussen onze producten – en die van onze partners – live demonstreren.

Op deze manier kunnen wij bedrijven, klein of groot, voorbereiden op de toekomst in het vakgebied. Bijvoorbeeld door middel van het gebruik van de RFID chip of een QR code kunnen waarden worden opslagen, en doorgestuurd worden voor volgende fase in het productieproces. Hiermee biedt Haimer de mogelijkheid haar apparaten te koppelen aan verschillende softwarepakketten en/of besturingen. Dit draagt bij aan een snellere doorloop en automatisering van het productieproces. En daarmee van uw smart factory.

www.haimer.de