DMG MORI

Global One Company

DMG MORI brengt het beste van twee werelden samen: Duitse en Japanse traditie, precisie en technologisch leiderschap in de productie van metaalbewerkingsmachines. DMG MORI staat voor gecombineerde ontwikkelvermogen van 71 jaar Mori Seiki en 149 jaar GILDEMEISTER. Als ‘Global One Company’ zijn we wereldwijd gevestigd in 160 verkoop- en service locaties – waarvan 14 productielocaties – en bedienen wij klanten van 42 verschillende industrieën in 79 landen.

Dynamic

Met dynamische wijze streven we naar perfectie voor onze vijf toekomstige onderwerpen:

Automatisering is een sleutelelement voor digital productie. DMG MORI gebruikt modulaire, toepasbare oplossingen om een consistent automatiseringsconcept aan te kunnen bieden, in het bijzonder voor kleine tot middelgrote bedrijven.

De samenvoeging van machinebouw en informatievoorziening opent nieuwe kansen die gerealiseerd worden samen met CELOS en ADAMOS. We bieden een universeel eenvoudige Digitaliseringsoplossing aan – van machinebouwers vóór machinebouwers, hun toeleveranciers én klanten.

DMG MORI sluit de procesketen met ADDITIVE MANUFACTURING en bundelt de meeste belangrijke generatieve productieprocessen onder één dak. Dit maakt ons een volledige dienstverlener – voor zowel additieve productie van metalen onderdelen, als de verdere bewerking ervan.

We richten ons strategisch op groeimarkten met onze Technology Excellence. In de ‘Technology Excellence Centers’ zijn voor de belangrijke industrieën  Aerospace, Automative, Die & Mold, olie & gas  Medical, worden experts betrokken in de ontwikkeling van processen bij klanten in een vroeg stadium. Het doel: proces overkoepelende, geintegreerde turnkey oplossingen.

Een geïntegreerde productieoplossing uit éen hand voor redelijke prijzen – dat is precies wat DMG MORI aanbiedt aan klanten door middel van het DMQP initiatief. DMQP staat voor DMG MORI Qualified Products. Het algemene concept en de nauwe samenwerking met gecertificeerde DMQP partners belooft een perfecte synergie tussen machine en toebehoren voor de hoogste stand der techniek.

Excellence

We optimaliseren onze bestaande en bewezen prestaties continu voor uitmuntendheid. Onze focus ligt sterk op het optimaliseren van kwaliteit en service, samen met de vijf strategisch toekomstige onderwerpen. Nu meer dan ooit, DMG MORI richt op kwaliteit zonder compromis.

DMG MORI in Smart Machining Platform

Met de machines van DMG MORI tonen we hoe Smart Machining tot stand kan komen, samen met onze partners volgen we de weg van werkvoorbereiding tot gereed eindproduct. Door middel van de nieuwste technieken op het gebied van connectiviteit, automatiseringsmogelijkheden en procesbeheersing wordt het creëren van een Smart Factory steeds eenvoudiger. Hiermee zorgt het totale concept voor een snellere doorstroming en continuïteit van uw proces van order tot het uitleveren van het product met de juiste kwaliteitscontrole.

Ook nieuwsgierig geworden? Word lid van het Smart Machining Platform of neem contact met ons op voor meer informatie.

http://www.dmgmori.com